Rankuletzz si cu Zipper abuzeaza de puterea de admini!isi spawneaza arme si masini!se bat in jail,le dau wanted pentru bataie in jail si ei ma ameninta ca raman civil!ce facem aici fratilor?cu asa admini se duce serverul in jos!va rog luati masuri!
Mai Nab'ule...in caz de tu nu erai pe langa noi sa fi vazut ca ne'am fakut arms' dealer si ne dadeam arme unul celuilalt..greseala ta...si partea cu wantedu pe care tu il dadeai din dusmanie..atunci eu te aminentam ca ai sa ramai civil..dak tu poti sa imi explici ceea ce ai fakt in mai multe reprize de ex:aveam wanted 2 ma omori intru jail..nu zik nimik dupa 1 minuta imi dai wanted 10 pt copkill?...dupa ce m'ai bagat nu se mai da wanted....in fine...alt ex:eram in jail cu zipper si Anthyc ne pazea..tu nu erai in jail..si imi dai wanted 2 pentru jailfight...De unde stiai ce fak eu in jail?
Scuzatima ca ma bag dar pe Zipper lam vazut si eu cu grenazi..... Acum ori si lea dat din admin ori suntr cheaturi... l-am intregat de unde le are si nu mia raspuns...
cer un control amanunti sa se vada daca am coduri daca am folosit asa ceva si o sa vedeti care se inseala si care nu!de unde am stiut de jail fight?am stiu de la cei care te pazeau si miau zis sa iti dau wanted ca ei sunt ocupati cu voi!sa stii ca se foloseste si skype!