| Propuneri server | |
|
+14Dodo sk1zzo Div Anthyc WhiSkey prince MIhaINho Lavinia Bobby hater RazZor unKz0r Sillent breaks 18 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Sam Aug 30, 2008 5:55 pm | |
| - hater a scris:
- le puteti conduce doar voi.
daca sunteti nabi si lasati masinile prin oras...unde ai vrea sa le gasesti? aici cred k u eshti nab.. Itreabal pe Sk1zzo cand l-am chemat la noi la spawn k un civil imi tot lua limuzina si mia adus o combina dinaia:| Ala cum conducea limo? SI YKZ cum erau in Heli. Spike era civil si era in heli.poate sa confirme. Si care "noi" le lasam in orash k sunt numa eu :-s.Si cand imi iau alta masina, pe cea de la LCN o bubui mereu sa imi apara la spawn. Abia astept sa vina Razzor. Cred k sa modificat ceva in script, in loc sa fie faza cu intratu doar LCN/YKZ la masinile lor de la spawn, am observat k buffalo are restrictie la LCN, si un camionas urat cu ceva in remorca are restrictie la YKZ. La Hitman merge totul bine | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Sam Aug 30, 2008 6:24 pm | |
| poi ma scoatea din unele masini ca is lcn si am crezut ca asa e la toate..:-j
dodo nu te mai baga in treburile hitmanilor. | |
|
| |
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Sam Aug 30, 2008 6:34 pm | |
| si care ar fi treburilea alea in care mam bagat? Ma refeream ca la voi la Sultanurile voastre merge treaba cu Hitman Nu te mai tot aprinde aiurea ca nu m-am bagat in nici o treaba. | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Sam Aug 30, 2008 6:53 pm | |
| te-ai bagat la reclamati la noi. | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Lun Sept 01, 2008 11:28 am | |
| nam net . mi l-a taiat un dusman | |
|
| |
grove Level 2
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 31 Localizare : satu mare Puncte : 0 Data inscrierii : 22/08/2008
| |
| |
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Lun Sept 01, 2008 11:33 am | |
| | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Lun Sept 01, 2008 1:27 pm | |
| ha ha ha ... ? cat timp nu ai net ? | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Mier Sept 03, 2008 1:13 pm | |
| sa puneti si la ng/fbi sa arate cand cnv ia wanted si cand ii scade, ca sa tot dai /wanted devine plictisitor | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Joi Sept 04, 2008 9:42 pm | |
| Scz de double post, dar nu mi-a rasp nimeni.. Si cu sectia din LV ce fa cem? nu o putem folosi la ceva? Sa fie sectia FBI-ului, cum NG are sectia in SF, si asa pe cei din PD i-ar spawna la sectia din LS, pe cei din NG i-ar spawna in SF si pe cei din FBI iar spawna in LV. + As cere sa schimbati jailul, si sa il mutati la sectia din LV este mai mare, si mai organizata, pentru ca si acolo jos (la masini) este un spatiu mult mai mare, iar sectia (dinauntru) mult mai mare, este si jail si tot, sa mutati jailul din sat, sa il mutati la cel din LV, si politia cand intra in sectia din LS sa ii redirectioneze in sectia din LV (e un drum mai scurt). Si la baza navala din SF, la sectia vis-a-vis sa puneti si acolo jos masini si deastea, iar jos, pe centru, sa puneti armory, sau.. sectia care sa ii redirectioneze tot in LV (sectia). Iar pentru porti, propune sa fie -am asa : /opengatels (poarta din LS) /opengatesf (poarta din SF) /opengatelv1 (prima poarta din LV) /opengatelv2 (a doua poarta din LV). Si daca puteti, sa faceti si niste case, sau cele care sunt, de cumparat. Daca s-ar realiza aceste lucruri, cred ca am fii mai organizati (ma refer la copi). | |
|
| |
dacul_21 Level 0
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 31 Localizare : Italia Puncte : 0 Data inscrierii : 17/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Joi Sept 04, 2008 9:46 pm | |
| eu as zice sa avem toti spawnu in lv daca sar face pentru ca e cea mai mare....alealante secti sa fie folosite pentru altele... | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Joi Sept 04, 2008 9:47 pm | |
| | |
|
| |
breaks Administrator
| Subiect: Re: Propuneri server Joi Sept 04, 2008 9:48 pm | |
| - dacul_21 a scris:
- eu as zice sa avem toti spawnu in lv daca sar face pentru ca e cea mai mare....alealante secti sa fie folosite pentru altele...
da vom pune | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: Propuneri server Vin Sept 05, 2008 12:32 pm | |
| - Div a scris:
- Scz de double post, dar nu mi-a rasp nimeni..
Si cu sectia din LV ce fa cem? nu o putem folosi la ceva? Sa fie sectia FBI-ului, cum NG are sectia in SF, si asa pe cei din PD i-ar spawna la sectia din LS, pe cei din NG i-ar spawna in SF si pe cei din FBI iar spawna in LV.
+ As cere sa schimbati jailul, si sa il mutati la sectia din LV este mai mare, si mai organizata, pentru ca si acolo jos (la masini) este un spatiu mult mai mare, iar sectia (dinauntru) mult mai mare, este si jail si tot, sa mutati jailul din sat, sa il mutati la cel din LV, si politia cand intra in sectia din LS sa ii redirectioneze in sectia din LV (e un drum mai scurt). Si la baza navala din SF, la sectia vis-a-vis sa puneti si acolo jos masini si deastea, iar jos, pe centru, sa puneti armory, sau.. sectia care sa ii redirectioneze tot in LV (sectia). Iar pentru porti, propune sa fie -am asa : /opengatels (poarta din LS) /opengatesf (poarta din SF) /opengatelv1 (prima poarta din LV) /opengatelv2 (a doua poarta din LV).
Si daca puteti, sa faceti si niste case, sau cele care sunt, de cumparat.
Daca s-ar realiza aceste lucruri, cred ca am fii mai organizati (ma refer la copi). asha e ^_^ cand facem dm in jail sa avem pe unde sa ne pitim ideea lu div * e buna mai ales cea cu portile
Ultima editare efectuata de catre lexutzu in Vin Sept 05, 2008 12:35 pm, editata de 1 ori (Motiv : neatentia .. :D) | |
|
| |
hater Level 4
| Subiect: Re: Propuneri server Vin Sept 05, 2008 12:33 pm | |
| | |
|
| |
lexutzu Level 3
| Subiect: Re: Propuneri server Vin Sept 05, 2008 12:35 pm | |
| ops =)) scz neatentie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propuneri server | |
| |
|
| |
| Propuneri server | |
|