| Un sfat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
[SPIKE][2008] Level 2
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 34 Localizare : Roman Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Un sfat Vin Aug 29, 2008 3:33 pm | |
| Am si eu o propunere, cred ca cerintele pentru level la fiecare job sunt cam mici, adica pentru FBI trebuie minim lvl 2 ??? adica minim 8 ore jucate? sau in politie... minim lvl 2, ba chiar poti intra si cu lvl 1, cred k ar trebui sa mai cresteti lelelurile la cerinte cam asa: National Guard: lvl 7 Federal Bureau Of Investigations: lvl 7 Police Force: lvl 7 Medics/Fire Department: lvl 5 News Reporter: lvl 3 Taxi/Bus Drivers: lvl 3 Yakuza: lvl 5 La Cosa Nostra: lvl 5 Hitman: lvl 5 Instructor: lvl 6 Totusi acum este foarte bine cu cerintele astea, dar uni ar spune "prea usor, joc cateva ore si deja primesc job-ul", unii vor sa munceasca mult pentru a obtine un job, ca in viata reala, nu te plimbi cateva ore si ajungi agent FBI... Jucatorii trebuie sa ne arate ca sunt fideli de jobul ala, si cand zic "fideli" ma refer k ar trebui sa ne arate k ii place serverul si sia dat silinta jucand foarte multe ore, ei bine, acela merita un job principal adevarat. Dar asa ce rost are? Joc 8 ore, fac lvl 2 si sunt in FBI, pai e bine, ca vin jucatori, dar e si rau k odata se vor plictisi si vor pleca, probabil uni sunt curiosi sa vada cum e acel job, ce trebuie sa faci, etc. Deci PC: Cred ca ar trebui sa se mareasca levelurile la job-uri, am dat un sfat... dar las adminii sa judece | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 3:48 pm | |
| se intra de la lvl 3 si stai linistit k se dau teste ca sa intre, testele sunt enumerate la cerinte joburi...daca nu le trece nu intra, si dak nu se descurca si are plangeri pe forum iese automat | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 4:04 pm | |
| e buna propunerea... dar serveru e la inceput,asa ca momentan sunt bine asa:D | |
|
| |
[SPIKE][2008] Level 2
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 34 Localizare : Roman Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 4:41 pm | |
| - Anthyc a scris:
- se intra de la lvl 3 si stai linistit k se dau teste ca sa intre, testele sunt enumerate la cerinte joburi...daca nu le trece nu intra, si dak nu se descurca si are plangeri pe forum iese automat
Da, dar daca nu le trece poate se oftica si nu mai joaca si se pierd useri - hater a scris:
- e buna propunerea...
dar serveru e la inceput,asa ca momentan sunt bine asa:D Ai dreptate, serverul e la inceput si ar trebui sa lasam asa, dar cand o sa fie cam 20 de intrati, propun sa se schimbe cerintele Parerea mea | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 5:03 pm | |
| nu au dc sa se oftice, au posibilitatea sa mai dea peste 2 zile, dar imi mere sacadat jocu si nush dc deci nu cred k o sa pice cineva testele | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| |
| |
Anthyc Moderator
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 5:12 pm | |
| cred k o sa va pun pe voi sa dati testele si eu o sa ma uit...pana imi schimb calculatoru (buna idee marian ) | |
|
| |
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 8:55 pm | |
| am putea mari totusi... si sa arate cam asa:
National Guard: lvl 5 Federal Bureau Of Investigations: lvl 5 Police Force: lvl 5 Medics/Fire Department: lvl 3 News Reporter: lvl 2 Taxi/Bus Drivers: lvl 2 Yakuza: lvl 4 La Cosa Nostra: lvl 4 Hitman: lvl 4 Instructor: lvl 3
dar asta vom vedea in primull rand vreau ca lideri sa nu mai recruteze prea multi pentru ca din cate vad eu cei mai multi sunt politisti sau mafie la medici , instructor , taxi , nr nu se ofera nimeni... | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 8:59 pm | |
| National Guard: lvl 6-7 Federal Bureau Of Investigations: lvl 6-7 Police Force: lvl 5 asa ar fi cel mai bn ... Police Force este inceputu dupa fbi dupa ng cu toate ca nuprea vad rostu la NG | |
|
| |
Anthyc Moderator
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 9:05 pm | |
| fbi nu mai recruteaza si ar fi bine ca nici pd si ng sa nu mai recruteze momentan, sa mai intre si in alte factiuni | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| |
| |
sk1zzo Level 3
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 31 Localizare : Arad Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 9:17 pm | |
| suntem 5 in joc care avem lvl 7.. si tu vrei sa intri in FBI/PD/NG doar la lvl 7, neh.. later maybe | |
|
| |
lexutzu Level 3
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 9:18 pm | |
| si tu cu cn vb mai exact ? | |
|
| |
[SPIKE][2008] Level 2
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 9:22 pm | |
| - lexutzu a scris:
- National Guard: lvl 6-7
Federal Bureau Of Investigations: lvl 6-7 Police Force: lvl 5 E bine asa cu spui tu | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 9:48 pm | |
| - Anthyc a scris:
- fbi nu mai recruteaza si ar fi bine ca nici pd si ng sa nu mai recruteze momentan, sa mai intre si in alte factiuni
Da... fbi sa nu mai recruteze, ca noi suntem cei mai activi, NG nu am mai vazut de mult on pe srv, de la pd cel mai activ e SergiuH. Ce faceti oameni buni? marius ala, parca zicea ca adora sa fie ng, unde ii ? so dus si el pe sharp? omg fratilor.. Nush cati is la ng, da cred ca is multi, totusi, dc nu is demisi? si de la pd, sergiu ia masuri cn nu se prezinta pe srv... ca nu se mai poate asa, cand am fost atunci 25 on, eram eu si sergiu copi on, atat, restu? zici ca vo mancat pamantu. Nu stiti ce greu o fost atunci sa prinzi suspectii, inteleg ca lui anthyc ii merge ff.sacadat, te inteleg frate si mie imi mere, dar dau rr la pc si mere bn apoi. Hai fratilor ca nu suntem copti de gradinita. | |
|
| |
lexutzu Level 3
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 10:05 pm | |
| mda mash oferi eu lider la ng ^_^ dar lvl-u asta pff cei din ng ... ar trebui demisi .. mai ales lideru vrea unu sa intre in ng asteapta 5 zile pana intra lideru ng ... eu ma gandeam ca toti cei care vor sa ajunga Fbi/Ng sa intre in politie 1-2 lvl si dupa sa avanseze la alta factiune | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: Un sfat Vin Aug 29, 2008 10:10 pm | |
| fbi-ul nu are nici o legatura cu pd-ul sau ng-ul. Doar atata ca avem aceeasi sectie si un chat comun (departaments). | |
|
| |
Anthyc Moderator
| Subiect: Re: Un sfat Sam Aug 30, 2008 7:38 am | |
| - Div a scris:
- Anthyc a scris:
- fbi nu mai recruteaza si ar fi bine ca nici pd si ng sa nu mai recruteze momentan, sa mai intre si in alte factiuni
Da... fbi sa nu mai recruteze, ca noi suntem cei mai activi, NG nu am mai vazut de mult on pe srv, de la pd cel mai activ e SergiuH. Ce faceti oameni buni? marius ala, parca zicea ca adora sa fie ng, unde ii ? so dus si el pe sharp? omg fratilor..
Nush cati is la ng, da cred ca is multi, totusi, dc nu is demisi? si de la pd, sergiu ia masuri cn nu se prezinta pe srv... ca nu se mai poate asa, cand am fost atunci 25 on, eram eu si sergiu copi on, atat, restu? zici ca vo mancat pamantu. Nu stiti ce greu o fost atunci sa prinzi suspectii, inteleg ca lui anthyc ii merge ff.sacadat, te inteleg frate si mie imi mere, dar dau rr la pc si mere bn apoi. Hai fratilor ca nu suntem copti de gradinita. omg wa nu intelegi ca eu pot sa ii dau 1 milion de rr la pc, ca tot asa merge nu am ce sa ii fac, asa imi merge mie sacadat daca am clientu R3, nam ce sa ii fac, cu R2 nu pot sa intru pe sv k iau crash, crezi k eu nu as fi vrut sa mearga bine, sa nu mai mearga sacadat? oricum la mine e bug acuma nush ce dumnezo are k am fo pe nymph si pe aqua aveau wanted, iam omorat, nam primit nici bani, nici lor nu lea luat bani, nu au intrat nici in jail... si sacadat asa cum merge ma chinui si pana la urma tot ii prind da acuma dak ii omor si nu ii baga in jail ce rost mai are sa ma duc dupa ei? ar trebui ca sillent sa fie demis...ori joaca pe sv asta, ori pe altele...poi intra din an in paste, topicul ala NG o facut panze de paianjeni, niciun ng nu mai e on de atata timp...nu cred k mai joaca vreunu... nu e de ajuns sa "veghezi" forumu, fa modificari in el, cei care nu mai sunt activi stergei de pe lista...recruteaza altii | |
|
| |
[SPIKE][2008] Level 2
| Subiect: Re: Un sfat Sam Aug 30, 2008 8:08 am | |
| Mai Anthyc, de spui si noua cateva informatii despre pc-ul tau? Cum ar fi: -RAM -Procesor -Placa Video -Placa de Baza ------------------------- -De unde ai internet -Ce viteza ai Poate te punem ajuta... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un sfat | |
| |
|
| |
| Un sfat | |
|