| De ce pleaca lumea de pe srv? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: De ce pleaca lumea de pe srv? Vin Aug 29, 2008 11:51 pm | |
| Pun pariu ca ati opservat ca lumea nu mai tare intra pe srv, de ce? pentru ca cei din hitman si ykz (de cand e alianta) nu au ce face, decat dm pe srv, mai ales pe copi, cica e un motiv ca esti cop daca te omoara. Bai fratilor, terminati odata ma, ca si playeri se enerveaza ca ii tot omori, da umpic cu masina in tn sau iti zice cv (adevar bineinteles) ce te doare, si un doi il omori. Terminati ma odata ca nu sunteti dumnezo ca ma disperati deja. Daca mai continuati asa, sal din partea mea. | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 12:24 am | |
| chiar ma. Hai sa adunam playeri. Voi ii omorati . putina mila | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 10:56 am | |
| ma termina cu astea,nu pleaca din cauza aliantei yakuza-hitman.pleca ca nu le place serveru
alianta va ramane sa iti faca tie ciuda!
si sal! | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 11:02 am | |
| - Div a scris:
- Pun pariu ca ati opservat ca lumea nu mai tare intra pe srv, de ce? pentru ca cei din hitman si ykz (de cand e alianta) nu au ce face, decat dm pe srv, mai ales pe copi, cica e un motiv ca esti cop daca te omoara. Bai fratilor, terminati odata ma, ca si playeri se enerveaza ca ii tot omori, da umpic cu masina in tn sau iti zice cv (adevar bineinteles) ce te doare, si un doi il omori. Terminati ma odata ca nu sunteti dumnezo ca ma disperati deja. Daca mai continuati asa, sal din partea mea.
Asha e .... ma plimbam ... si deodata vine vreo 2 ykz si 2 civili fac db ... shi trag ca disperati in mn @HateR : de ce nu le place sv-u ? e la inceput ... admini on ... eventuri - case si biz-uri | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 11:10 am | |
| manutu si civili is cu alb pe harta,sa sti ca nu toti is hitman ...aproape niciodata nu am omorat aiurea, intreabai lexutzu | |
|
| |
sk1zzo Level 3
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 31 Localizare : Arad Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 11:20 am | |
| bah manuta.. pe tine te omoram numa de-al draku ptr k esti cel mai ciudos.. sa zicem.. gata alianta intre hitman-ykz.. sa zicem doar.. da' orikm ii ajut pe aia ptr k sunt PRIETENI, ceva ce tu nu sti sa-ti faci ptr ca esti CIUDOS.. DACA NU ITI CONVINE, FA-TI SERVERU TAU SI DUI PE TOTI LA RUGACIUNE PE SERVER.. SA NU OMOARE NIMENI.. | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 11:31 am | |
| @Hater, crezi ca nu stiu care is hitmanii ? o.O @sk1zzo, hai ma lasi? cica e un motiv sa omori un cop ca esti cop =)) ahahahahha, hai butule ca ma disperi deja. Tot vii la sectie si omori sau pe unde prinzi, si parca zicea in regulament "ataca doar daca esti atacat" cand te-am atacat ma but? daca hater avea wanted ce te bagi? te-am atacat pe tn? pe el nu pt tn. Hai pa. | |
|
| |
hater Level 4
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 11:35 am | |
| noi nu am omorat civili
poi nu sti care is hitmani,daca zici ca am mers cu yakuza sa omoram civili.
hitmani sunt doar eu si sk1zzo | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 11:37 am | |
| - hater a scris:
- manutu si civili is cu alb pe harta,sa sti ca nu toti is hitman ...aproape niciodata nu am omorat aiurea,
intreabai lexutzu asha e :) doar ykz face asha | |
|
| |
sk1zzo Level 3
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 31 Localizare : Arad Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 11:39 am | |
| @manutu ba tu esti idiot ma? ce vroiai sa fac cu hater? sa ma uit la el cum te omoara (k tu la cat de bine te sti nu-l omorai) sau sa-l ajut sa fiu sigur ca nu il omori?.. zi ma pocaitule.. daca mai continui asa iti promit ca te omor de cand intri pana iesi din joc.. ai cuvantu meu.. cu riscu sa-mi pierd slujba si adminu.. | |
|
| |
[SPIKE][2008] Level 2
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 34 Localizare : Roman Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 3:52 pm | |
| Ma scuzati dar e ceva normal sa iei wanted cand stai in jail? ma fugaream cu un gabor prin oras, aveam wanted lvl 2, si ma prins, ma omorat si ma bagat la jail, a procedat bine. Ajung la jail ma joc cu el, una alta... mai vine un gabor si sta langa celula, eu putin mai jucaus >:d< iam dat vro 6-7 respectiv 8 poate 9 daca nu 10 pumni din celula (eu eram inchis el era afara), si desteptu mia dat wanted lvl 3, adik nu am primit lvl 3 ca fugeam de gabori in oras si primesc k iam dat cativa puni isa ca intre prieteni, pai meritam lvl 3 la wanted pentru asta? si am 1800sec de stat si mia luat vro 20k acum sunt in "-" (minus) pana ma duc la banca sa scot. Oricum nu dau nume lu ala care a facut asta dar sper sa se indrepte , cred k si din cauza asta pleaca lumea, k primesc wanted degeaba si sunt omorati , nici nu-mi vine sa mai intru pe server cand stiu k am 1800sec de stat degeaba la jail , doar mai aveam 700sec si mia mai bagat el k bonus din cele 3 wanted-uri | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 4:14 pm | |
| eu cred k si u ai exagerat cu aia 8-10 pumni oricum de acum incolo fbi nu o sa mai aiba voie sa dea wanted la aia din jail si nici nu o sa mai aiba voie sa intre in jail... nu cred k tia dat pt jail fight ci pt ca lai luat la bataie | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 4:14 pm | |
| Eu eram, jailfight, se da wanted lvl 3. Si nu din cauza asta, pentru ca nu au intrat multi in jail.
EDIT : Am postat deodata cu tn anthyc, dc sa nu mai avem voie la jail? dc? ne facem treaba, da daca ei se cred zei si doar ei sa faca ce vor, sa aibe bani, sa nu stea in jail, sa omaore copi, sa faca dm, mam saturat ma. Va credeti zei, da uite ca nu sunteti. | |
|
| |
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 5:38 pm | |
| Hitmanii omoara doar cu contract nu? Si apara YKZ.. dar, cum se face k hitmanii nu numa k omoara fara contract, dar mai si ajuta YKZ sa atace.Man, sa aperi pe cineva inseamna sa nu il lasi sa fie omorat.Nu sa mergi cu el sa omoare.Si oricum ati venit degeaba amandoi k tot vam gherlit:)), lasand asta la o parte, Dak YKZ vine sa omoare, sa vina.Singura.Daca merge altcineva sa omoare YKZ atunci sa se bage aliatii.. Si are dreptate Marian.Credeti k la aia de lvl 1-2 le place sa tot fie omorati sa tot piarda cate 500$ din aia 55k pe care abia ii au ? Cine sta pe un server unde sunt putini oameni, si unde pana faci level mai marisor si bani e cam greu sa joci in liniste, si eshti omorat mereu.Mai si vin cate 2-3 sa nu poti sa ii faci:P Stiu cum e ca si eu l inceput am disperat putin.Si inca mai disper cand vad k unii hitmani (Sk1zzo) , prefer sa nu dau nume ,vin impreuna cu YKZ si trag, nu mai conteaza k fac DM sau Drive-by....oricum acum m-am obisnuit deja :-j, dar pentru playerii noi e cam nashpa. | |
|
| |
hater Level 4
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? Sam Aug 30, 2008 6:27 pm | |
| omoram fara contract cum si civili o fac.hai lasane
Topic fara rost cine vrea sa plece sa plece wtf? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De ce pleaca lumea de pe srv? | |
| |
|
| |
| De ce pleaca lumea de pe srv? | |
|