| TOPIC CLOSED | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: TOPIC CLOSED Sam Aug 30, 2008 6:41 pm | |
| NU MAI INCHIDE TOPICURILE IN CARE INCA SE MAI DISCUTA.DACA E IN DISCUTII DIVERSE LASA-NE OMULE SA DISCUTAM.NU TE INTERESEAZA CE SCRIE NU INTRA SI GATA.DESCHIDE TOPICUL CARE LA FACUT MARIAN!!! Nab, daca un civil omoara nu il poti da afara din functie nu? k e civil, dar daca voi incalcati regulile puteti deveni civili Ai intrat intr-o factiune respecta regulile mai ales ca esti Leader.Breaks poate citesti si tu p-aici si faci ceva ordine.Ca vad ca regulamentul ala e facut numa pentru o parte din server. | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Sam Aug 30, 2008 6:52 pm | |
| nu il deschid,pt ca nu mia are rost sa se vorbeasca despre hitmani si yakuza.Alianta va ramane tot timpul. nu din cauza noastra pleaca lumea de pe server,hitmani nu se leaga de civili doar de LCN si Politisti ciudosi
Manutu e singuru care e omorat. Cum de serghiuh,bobby,anthyc nu s-au plans? ca ati vb voi 2 tu cu manutu sa incercati sa spargeti alianta
hai pa topicu ramane inchis | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Sam Aug 30, 2008 7:35 pm | |
| BAAAAAAAAAaa. vreau si eu ordine pe serverul asta. De ce trebuie sa va omorati? | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Sam Aug 30, 2008 7:46 pm | |
| - breaks a scris:
- BAAAAAAAAAaa. vreau si eu ordine pe serverul asta. De ce trebuie sa va omorati?
pentru ca ei se cred zei, si cred ca tot srv e a lor. | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Sam Aug 30, 2008 9:45 pm | |
| mnoh sunteti nabi...va certati degeaba..e doar un joc si jucati sa va distrati nu sa incepeti sa va certati si sa va omorati intre voi ca va e ciuda ca ala e zeu...ca ala e nush ce, k ala e ciudos.... | |
|
| |
grove Level 2
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 31 Localizare : satu mare Puncte : 0 Data inscrierii : 22/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Dum Aug 31, 2008 5:48 pm | |
| dak tot aveti ceva impotriva noastra ca facem dm pe lcn si p copi apoi ce vrei sa facem??? sa furam acadele de la copii mai mici? | |
|
| |
sk1zzo Level 3
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 31 Localizare : Arad Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Dum Aug 31, 2008 5:59 pm | |
| aqua, lasai.. ei cred ca jucam pe serveru asta numa sa ne plimbam cu masina si sa cumparam case/bizuri.. lasa-i sa se certe intre ei.. tot acolo iese.. | |
|
| |
grove Level 2
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 31 Localizare : satu mare Puncte : 0 Data inscrierii : 22/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Dum Aug 31, 2008 6:14 pm | |
| - sk1zzo a scris:
- aqua, lasai.. ei cred ca jucam pe serveru asta numa sa ne plimbam cu masina si sa cumparam case/bizuri.. lasa-i sa se certe intre ei.. tot acolo iese..
cum sa-i las knd d fiekre data n acuza k facem umpik de dm...uite fie nu mai fac dm....da ziceti-mi voi ce altceva sa fac???????dak imi ziceti voi ceva interesant nu mai fac dm:-wX(X(X( .....si ork dak nu e voie dm ce rost mai are sa fie politie???? sa i urmareasca pe aia care fura masini?? hai sa fim seriosi!! apropo....k zicea cineva k d aia pleaca playerii k facem dm p ei......cn dreq face dm p civilii de lvl 1-2?NIMENI!!!da voi numa sa inventati stiti!! | |
|
| |
Nymphadore Level 3
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 35 Localizare : Cluj Puncte : 0 Data inscrierii : 21/08/2008
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED Dum Aug 31, 2008 6:17 pm | |
| Chiar lasai is nabi si atat nai ce face omule. Astai viata. Eu am vb si cu breaks si cu razor au zis k o sa rezolve acuma asteapta. Ocupate acum de yakuza nul mai baga in seama pe copi omaorai daca vrei chiar credeti k au sa ne deie bann? Cand taota lumea omoara copi? Fiti seriosi naveti ce face daca asa continuati numai lumea pleaca dp srv si voi ramaneti fara job COPS DOWN! De fapt eu am problema doar cu manutu_marian cu ceilalti nam probleme scuzati:P | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TOPIC CLOSED | |
| |
|
| |
| TOPIC CLOSED | |
|