dacul_21 Level 0
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 31 Localizare : Italia Puncte : 0 Data inscrierii : 17/08/2008
| Subiect: Re: Prea multi PD/FBI/NG Vin Sept 05, 2008 2:54 am | |
| - Dodo a scris:
- In poza a doua...Lexutu era NG din cate stiu nu? Atunci cand am deschis postu era
In poza a treia SergiuH era pe cale sa intre (si era cop) si Lexutu la fel. Ce vrei sa demonstrezi cu astea? Eu vreau rezolvari nu poze.Cu ce te deranjeaza pe tine?Vrei sa faci level pe forum?Ti-am cerut eu poze?Ti-am cerut o rezolvare a probleme.Nu mai posta daca vrei sa postezi "rebel".Care e problema ca suntem de parere ca sunt multi copi?Am zis ca am vreo reclamatie sau plangere de te aprinzi asa?Nu mia posta dak nu ai legatura cu subiectu.La fel si restu.Vreau solutii pentru chestia asta.Nu poze sau mai stiu eu ce ma enervati...ce aveti voi cu copii..cand faceti prosti si prea multi care sa va bage in jai l? mai bine asa se linisteste serveru...a si in poze lexutzu is daduse demisia deja....oricum numai comenta...daka nu esti deacord cu copii fate cop si osa fi de acord dak nu taci...lasa oameni sasi vada de job...cu topicu asta zici ca vrei sai dai afara pe toti... | |
|
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Prea multi PD/FBI/NG Vin Sept 05, 2008 8:05 am | |
| sa inchida un admin asta pls ca voi mai rau va certati | |
|
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| Subiect: Re: Prea multi PD/FBI/NG Vin Sept 05, 2008 8:49 am | |
| Close Gata cu cearta Lexutzu sia dat demisia Inca un cop e dat afara pt ca dadea accept Si eu voi iesi pana o sa aibe nevoie de copi! Sa fiti multumiti! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prea multi PD/FBI/NG | |
| |
|