| Wanted List si Un Mic Instructaj. | |
|
+6dacul_21 Div hater SergiuH Alcatraz Bobby 10 participan?i |
|
Cum vi se pare? | 1. Foarte Bun! | | 42% | [ 5 ] | 2. Bun | | 17% | [ 2 ] | 3. Acceptabil | | 17% | [ 2 ] | 4. Slabutz | | 17% | [ 2 ] | 5. Foarte Neorganizat | | 7% | [ 1 ] |
| Total voturi : 12 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| Subiect: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 4:51 pm | |
| Pana se alege seful politiei voi face eu o lista de wanted care arata cam asa:
Wanted 1: CivilAtac Wanted 2: Materiale , Drugs , Fuga de politie (cand iti zice sa stai) , Furt Wanted 3: CopAtac Wanted 4: CivilKill Wanted 5: Dare de mita , ducerea in eroare a unui politist Wanted 6: CopKill , Armura , wanted 10: Omor In Masa , Act de Terorism , Drive-By , Drive-By Kill , Quit , DM la jail , daca nu plateste amenda pentru droguri sau materiale
Un mic instructaj: Cand se bat la jail nu mai dati wanted ci chemati un admin daca nu se potolesc sa dea kick! Daca urmariti un suspect si da /q de 3-4 ori contactati un Admin sa dea jail! Daca suspectul e in aer folositi Hydra ( PD si FBI ) si Hunter NG daca are rank peste 3 ( daca nu foloseste si el Hydra ) Va sfatuiesc sa lucrati in echipa! In totdeauna Lideri Conduc echipele.
Ex:
Fiecare asculta de liderul factiuni lui! Cand nu este nici un lider ascultati de cei cu rank lvl 5-6 ( nu mai putin ) Daca lipsesc si cei cu rank lvl 5-6 ascultati de ceilalti lideri de la celalate factiuni. ( doar NG/FBI/PD Nu de la lideri de mafie:)) )
La antrenamente: Daca deranjati antrenamentul veti primi avertisment! La 2 avertismente sunteti exclusi din activitatile de antrenamente si va veti pierde rank-ul! Ascultati doar de lider sau de cel care a fost pusi de lider ca sa conduca antrenamentul. Daca cineva Face antrenament faca permisiunea unu lider sau Sefului de Politie ( eu sunt acela pana se alege ) Va FI EXCLUS DIN POLITIE! Baraj Fac doar lideri sau Seful cel Mare! Misiuni speciale Face doar Seful Politiei.!
Daca am omis ceva va rog sa imi ziceti! MS de intelegere SI VA ROG CA TOATA POLITIA SA STIE REGULAMENTUL PANA MAINE!!!
Ultima editare efectuata de catre Bobby in Joi Sept 04, 2008 6:01 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:26 pm | |
| nu mi se pare corect sa dai wnated pt drugs si materiale mai bn o amenda de 10k si dak nu o plateste sa ii se dea | |
|
| |
SergiuH Level 2
Numarul mesajelor : 70 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Puncte : 0 Data inscrierii : 14/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:36 pm | |
| tiket nu merge si cand iti zic sa dai amenda nu dai si fugi asa ca iam zis la boby sa rezolve MS bobby ca mai ajutat | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:38 pm | |
| wanted se da pt trafic de droguri si arme... e acceptabil,nu foarte bun:D | |
|
| |
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:40 pm | |
| - SergiuH a scris:
- tiket nu merge
si cand iti zic sa dai amenda nu dai si fugi asa ca iam zis la boby sa rezolve MS bobby ca mai ajutat lol dc lvl 2 dak imi zici mi-e yo am opresc nu trb wanted!!! | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:42 pm | |
| mie mi se pare foarte bun | |
|
| |
SergiuH Level 2
Numarul mesajelor : 70 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Puncte : 0 Data inscrierii : 14/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:45 pm | |
| - Alcatraz a scris:
- SergiuH a scris:
- tiket nu merge
si cand iti zic sa dai amenda nu dai si fugi asa ca iam zis la boby sa rezolve MS bobby ca mai ajutat lol dc lvl 2 dak imi zici mi-e yo am opresc nu trb wanted!!! da tu poate te opresti da alti nu! sau acuma zisi ca te opresti da in joc nu prea cred! | |
|
| |
dacul_21 Level 0
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 31 Localizare : Italia Puncte : 0 Data inscrierii : 17/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:45 pm | |
| Wanted 1: CivilAtac - nu is de acord minim wanted lvl 2 Wanted 2: Materiale , Drugs , Fuga de politie (cand iti zice sa stai) , Furt - asta e buna daca nau licenta de arme sau astea pt materiale Wanted 3: CopAtac - wanted 4-5 Wanted 4: CivilKill - wanted 6 Wanted 5: Dare de mita , ducerea in eroare a unui politist - wanted 10 pt mita zic Wanted 6: CopKill , Armura , - 8 nu se omoara un politai..sa fim unpic mai rigizi......asta e parerea mea...am votat slabutz | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:46 pm | |
| - Div a scris:
- mie mi se pare foarte bun
dupa ce k suntem vro 5 playeri pe srv kre nu sunt copi si vro 10 cop si dau la frisk mereu din 5 min in min sa dus mafia pe srv FELICITARI PT K SA DUS MAFIA PE SRV PESTE MAX O SATP DAK NU FACE CEVA NU CRED K O SA MAI FIE MAI MULT DE 2 PLAYERY LA MAFIE GG | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:47 pm | |
| eu nu ma opresc.e o prostie sa primim wanted pt asta.... urmeaza sa puneti wanted si daca nu ne predam cand avem wanted sa ne bagati in jail?>?? | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:50 pm | |
| Mi se pare corect sa dam wanted la cei care nu se opresc la control, si daca am controlat pe unu, sa zicem pe departaments ca l-am controlat, sa nu il mai controleze si altii. | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:50 pm | |
| dap e f bun regulamentul | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:51 pm | |
| - Alcatraz a scris:
- Div a scris:
- mie mi se pare foarte bun
dupa ce k suntem vro 5 playeri pe srv kre nu sunt copi si vro 10 cop si dau la frisk mereu din 5 min in min sa dus mafia pe srv
FELICITARI PT K SA DUS MAFIA PE SRV PESTE MAX O SATP DAK NU FACE CEVA NU CRED K O SA MAI FIE MAI MULT DE 2 PLAYERY LA MAFIE GG suna cumva ca o amenintare? sau mi se pare mie? am zis clar ca aveti dereptul la 4-5 in fiecare factiune! eu ce vrei sa fac daca sa umplut politia si nu sa umplut mafia? e vina mea? | |
|
| |
hater Level 4
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:53 pm | |
| - Div a scris:
- Mi se pare corect sa dam wanted la cei care nu se opresc la control, si daca am controlat pe unu, sa zicem pe departaments ca l-am controlat, sa nu il mai controleze si altii.
da asa ar fi ok...ca luam frisk de la toti:| | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:53 pm | |
| SI INCA CEVA Mie mi se pare ca serveru sta cam asa: politia contra mafie de cand lucreaza LCN cu ykz si hitman + civili impreuna? si comentati de noi | |
|
| |
RbK Level 0
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 31 Localizare : SM Puncte : 0 Data inscrierii : 28/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:54 pm | |
| Ce sa facem daca cineva are arme dar nu are licenta pt arme ?? | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:54 pm | |
| - Bobby a scris:
- suna cumva ca o amenintare?
sau mi se pare mie? am zis clar ca aveti dereptul la 4-5 in fiecare factiune! eu ce vrei sa fac daca sa umplut politia si nu sa umplut mafia? e vina mea? Lasa faza cu playeri dar nu mis e pare corect sa se dea wanted lvl 2 pt dorguri si materiale dati amenda nu wanted si dak nu o plateste dai wanted nu asa | |
|
| |
hater Level 4
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:56 pm | |
| - RbK a scris:
- Ce sa facem daca cineva are arme dar nu are licenta pt arme ??
le iei | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:57 pm | |
| bun... atunci voi modifica adica platiti sau aveti wanted 10! e mai bine asa? cu wanted 2 nu rezolvi nimic Plus drogurile si materialele confiscate | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:58 pm | |
| - hater a scris:
- RbK a scris:
- Ce sa facem daca cineva are arme dar nu are licenta pt arme ??
le iei NU ii zici sa iti dea /showlicenses si daca vezi ca nu are licenta de arme doar dupacea le iei | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:59 pm | |
| - Bobby a scris:
- bun...
atunci voi modifica adica platiti sau aveti wanted 10! e mai bine asa? cu wanted 2 nu rezolvi nimic Plus drogurile si materialele confiscate da e bn asa Dar dak yo nu am bani al mine sa paltesc amentada ce fac ma duc cu cop pana la bancomat? da... rezolvi cu politistu | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 5:59 pm | |
| - Bobby a scris:
- bun...
atunci voi modifica adica platiti sau aveti wanted 10! e mai bine asa? cu wanted 2 nu rezolvi nimic Plus drogurile si materialele confiscate fbi/ng nu poate da amenda | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:01 pm | |
| - Div a scris:
- Bobby a scris:
- bun...
atunci voi modifica adica platiti sau aveti wanted 10! e mai bine asa? cu wanted 2 nu rezolvi nimic Plus drogurile si materialele confiscate fbi/ng nu poate da amenda le consfisca si dupaia cheama un cop ce e asa de greu | |
|
| |
RbK Level 0
Numarul mesajelor : 12 Varsta : 31 Localizare : SM Puncte : 0 Data inscrierii : 28/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:03 pm | |
| - Div a scris:
- Bobby a scris:
- bun...
atunci voi modifica adica platiti sau aveti wanted 10! e mai bine asa? cu wanted 2 nu rezolvi nimic Plus drogurile si materialele confiscate fbi/ng nu poate da amenda nici pd nu poate da amenda adica eu nu pot ii zici sa iti plateasca... sau daca nu ii dau wanted 10 | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:03 pm | |
| - Div a scris:
- Bobby a scris:
- bun...
atunci voi modifica adica platiti sau aveti wanted 10! e mai bine asa? cu wanted 2 nu rezolvi nimic Plus drogurile si materialele confiscate fbi/ng nu poate da amenda chemati un PD... sau loderi de factiune. Nu conteaza daca e FBI sau NG... doar ei mai au voie amenzi sau cei de rank 6 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. | |
| |
|
| |
| Wanted List si Un Mic Instructaj. | |
|