| Ban aiurea | |
|
+5Anthyc dacul_21 lexutzu Dodo newAndrey 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
newAndrey Level 2
Numarul mesajelor : 78 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 7:44 pm | |
| Ban aiurea...: Stiu ca trebuie sa fac o cerere la unban dar vreau si aici o plangere.. Am dat un ad aiurea si mia dat ban sk1zzo ..nu am mai fakut ss .. Apoi miam facut un cont sa ma jok ca nu aveam ce face si mam dus si lam omorat pe sk1zzo in jail dupa care imi da wanted si apoi ban si pe contul asta cu reason: cont clona Phai ce sa mia zic de el ca azi si-a facut si el un cont ''clona'' aproape copiat dupa numele lui anthyc.. Nu am ss dar am martori : era anthyc on dar nush daca ma sustine... Si el cum sa primeasca ban ca mn ca el este admin... | |
|
| |
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 7:48 pm | |
| Are dreptate si newandrey, dar si sk1zzo.Ti-ai facut cont clona, asta e regula.Poate nu trebuia ban pentru /ad.Nu se stie exact daca a fost Sk1zzo cel cu conturile de azi mai de dimineatza, pana nu vine cineva cu o dovada....asta e. Roaga-l pe breaks sa iti scoata banu pentru /ad si cine stie....poate rezolvi | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 7:49 pm | |
| ma el nu tzia dat ban ... tzia dat warn = advertisment | |
|
| |
dacul_21 Level 0
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 31 Localizare : Italia Puncte : 0 Data inscrierii : 17/08/2008
| Subiect: Re: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 8:08 pm | |
| - newAndrey a scris:
- Ban aiurea...:
Stiu ca trebuie sa fac o cerere la unban dar vreau si aici o plangere.. Am dat un ad aiurea si mia dat ban sk1zzo ..nu am mai fakut ss .. Apoi miam facut un cont sa ma jok ca nu aveam ce face si mam dus si lam omorat pe sk1zzo in jail dupa care imi da wanted si apoi ban si pe contul asta cu reason: cont clona Phai ce sa mia zic de el ca azi si-a facut si el un cont ''clona'' aproape copiat dupa numele lui anthyc.. Nu am ss dar am martori : era anthyc on dar nush daca ma sustine... Si el cum sa primeasca ban ca mn ca el este admin... man aveai deja 2 warnuri si la al 3 = ban dar osa til scoata a zis | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 8:10 pm | |
| srry dar eu nu am fost on si din cate stiu ai voie sa iti faci alt cont si sa joci , dar sa nu il folosesti ca sa transferi bani de pe el pe contul original...asta e cont clona, nu avea dc sa iti dea ban si pe celalalt cont dak pe primu il aveai banat | |
|
| |
sk1zzo Level 3
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 31 Localizare : Arad Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 8:22 pm | |
| yo i-am dat pe celalalt contr ptr ca a venit la jail si a inceput sa traga.. nu ptr aia iti faci cont nou.. sa omori la jail.. ptr ca nu mai esti cop.. si pe primu.. i-am dat warn ptr /ad aiurea (asa a zis breaks sa dau) si a luat ban ptr ca avea 3 warns.. dovada ca nu am dat ban aiurea pe contu newAndrey :) =>
Ultima editare efectuata de catre sk1zzo in Joi Sept 04, 2008 8:25 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 8:25 pm | |
| - sk1zzo a scris:
- yo i-am dat pe celalalt contr ptr ca a venit la jail si a inceput sa traga.. nu ptr aia iti faci cont nou.. sa omori la jail.. ptr ca nu mai esti cop.. si pe primu.. i-am dat warn ptr /ad aiurea (asa a zis breaks sa dau) si a luat ban ptr ca avea 3 warns..
simplu iesea din politie si se face mafio dak vrea sa atace jail p.s:Vedeti ce inseamana kdn sunt prea multi copi se ard dupaia singuri | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: Ban aiurea Joi Sept 04, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ban aiurea | |
| |
|