bah vreti sa va zic eu ceva?
ala a pus la restaurant 99999 da? si cand am dat ad au sarit toti cu whisperu pe mine k e bizzu lui si face ce vrea cu el...la fel am facut si eu, am pus la intrare exact cat are si dodo si eram sigur ca o sa iasa scandal...si stiti ceva? eu in bizz cand am intrat aveam doar 4 milioane .... ATAT si asa lam lasat...sunteti niste ofticosi daca nu va convine ceva sariti de cur in sus si luati imediat foc si faceti scandal pe forum pe unde apucati k ati inebunit forumu asta ati deschis la topicuri aiurea pana la luat dracii...
dc ala are admin si eu nam?
dc ala intra in pd de la lvlk 1?
dc lu ala ia dat admin? nu merita admin...
cutare a primit admin doar pentru ca e prieten cu nush cine
dc is asa de multi copi pe sv?
dc is asa de putini mafioti pe sv?
dc sa faca politia legea? PENTRU CA MAFIA VREA SA FACA EA LEGEA PE SERVAR NORMAAAAAAAAAAAAAAAAL
dc nu mai dati afara din copii de pe sv? sunt prea multi
dc juma de sv is numa copi?
dc ala are casa si eu nam?
dc nu merge ala?
dc ala are bizz si eu nam?
dc ala a dat ad si nu a luat kick?
dc adminu cutare nush ce face ?
dc nu i se ia adminu lu nush cine?
dc e asa de mare wantedu la nush ce?
dc nu se schimba regulamentu dupa cum vor mushcii nostrii de mafioti?
nu ne place regulamentu la poilitie
dc nu il dai pe cutare afara k mia dat nwated nush cat?
dc lai recrutat asa pe ala?
dc nu ii dai test lu ala?
dc dati asa wanted?
trebuie sa se adune wantedul
trebuie sa se schimbe lista de wanted ( la sondajul lui bobby numai deai dracu ati pus slabutz ca vreti acuma sa se schimbe tot , sa nu mai primiti wanted deloc)
dc sa stam atata in jail din cauza lu nush cn?
dc sa stam atata in jail ? nu e bun wantedul
dc adminul cutare nu e corect?
dc ala nu e corect?
dc ala face dm?
dc ala lasa masinile aiurea?
dc nu il dai afara pe ala?
vrem sa il dai afara pe cutare k nu e demn de nush ce
dc nu mi sa dat nush ce?
stiti ce cred eu despre voi mha( astia care va vaitati si nu stiti decat sa va certati...cand posteaza unu nush ce numa deai dreq postati ceva rautacios sa inecpeti cearta) sunteti niste ofticati care cred k totul li se cuvine, care cred k totul se schimba dupa cum vor ei, cautati numai cearta peste tot si va place numa sa va certati in loc sa jucati fromos si sa nu va mai ofticati ca e doar un joc ce mama drq, intram pe sv ca sa ne distram nu sa ne certam si sa ne omoram ca toti dracii si sa facem ca toate alea...si forumul iil folositi doar ca sa va plangeti si va aratati nemultulireea, vreti sa vi se faca pe plac peste tot...daca unu greseste un cuvant pe forum gata altu tre sa faca imediat alt post si sa zica "mai invata romana" sau nush ce doar ca sa se bage in seama si ca sa se certe ... va place sa va certati f mult...
regulamentul nu se schimba dupa cum vreti voi nicaieri, daca nu va convine ceva postati pe forum, dar nu va certati, spunetiva ideile, dar nu sa incercati sa schimbati regulamentu in favoarea voastra,...noi suntem politisti da? si eu am fost in locu vostru si nu imi convenea deloc cand primeam wanted aiurea si nu facusem nimic dar taceam din gura si aia era, e doar un joc...muriti dak intrati in jail? va e frica asa de mult de jail? vreti sa gasiti tot felul de metode cum sa scapati mai repede de wanted si cum sa faceti sa nu va prinda politia...va baricadati toti intro casa sau undeva, ori in restaurant si dupaia puneti intrarea exagerat de mult si incepeti sa trageti in copi asa aiurea si tot noi suntem devina ca va dam wanted prea mare...poi la cati sunteti noi va dam wanted pt fiecare infractiune in parte nu stam sa calculam cat wanted avea ala saracu? si dastea...regulamentul de la politie nu va convine vreti altu...vreti sa nu mai fiti pedepsiti deloc pt ce faceti...incepeti sa faceti scandal pe forum si pe sv.....nimic nu va multumeste...