http://romaniarpg.forumz.ro/141348-ltr.css
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareRegulament

Anthyc e copil :(

In jos 
+3
hater
Alcatraz
Dodo
7 participan?i
AutorMesaj
Dodo
Level 3
Level 3
Dodo

masculin Numarul mesajelor : 122
Varsta : 35
Localizare : Brasov
Puncte : 0
Data inscrierii : 23/08/2008

Anthyc e copil :( Empty
MesajSubiect: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 12:44 pm

Ca dovada a faptului ca saracul Anthyc e un copil mic si ofticos, pentru ca eu mi-am pus la Restaurant 99999 intrarea, el a pus benzina 6milioane.Ma rog, asa era intr-un timp, Oricum a pus niste preturi imense.Restaurantul e un lco privat, nu va obliga nimeni sa intrati.Ce treaba aveti acolo?Daca vreti sa intrati platiti.In schimb fara benzina nu prea putem merge nu?Nu intelege diferenta intre bizu lui si al meu? La paintball e la fel.Poate sa puna cat vrea, pentru ca nimeni nu te obliga sa mergi sa te impusti, cum nu te oblig sa intri in restaurant.Deci ori i se ia bizul ori pune pretul corect si termina cu copilariile si ofticarile.Ar trebui sa incerci jocul acela de cand eram eu mic : "Nu te supara frate"
Apropo, imi place ca nu se mai da admin pe server, dar azi au rasarit doi admini, si culmea au cam acelasi job principal lol!
Imi place cum faceti voi pe serverul asta.Anthyc,tata, mai cresti putin, mai dezvoltati mintea, nu te mai supara asa pentru aia 100k care i-ai dat, ca ii fac inapoi la un payday.Stai linistit ca nu dai faliment.Au intrat si civili de lvl 2-3 si nu au mai zis nimic. lol! lol! lol!
Sus In jos
Alcatraz
Level 3
Level 3
Alcatraz

masculin Numarul mesajelor : 124
Varsta : 31
Localizare : pitesti
Data inscrierii : 30/08/2008

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 12:48 pm

Dodo a scris:
Ca dovada a faptului ca saracul Anthyc e un copil mic si ofticos, pentru ca eu mi-am pus la Restaurant 99999 intrarea, el a pus benzina 6milioane.Ma rog, asa era intr-un timp, Oricum a pus niste preturi imense.Restaurantul e un lco privat, nu va obliga nimeni sa intrati.Ce treaba aveti acolo?Daca vreti sa intrati platiti.In schimb fara benzina nu prea putem merge nu?Nu intelege diferenta intre bizu lui si al meu? La paintball e la fel.Poate sa puna cat vrea, pentru ca nimeni nu te obliga sa mergi sa te impusti, cum nu te oblig sa intri in restaurant.Deci ori i se ia bizul ori pune pretul corect si termina cu copilariile si ofticarile.Ar trebui sa incerci jocul acela de cand eram eu mic : "Nu te supara frate"
Apropo, imi place ca nu se mai da admin pe server, dar azi au rasarit doi admini, si culmea au cam acelasi job principal lol!
Imi place cum faceti voi pe serverul asta.Anthyc,tata, mai cresti putin, mai dezvoltati mintea, nu te mai supara asa pentru aia 100k care i-ai dat, ca ii fac inapoi la un payday.Stai linistit ca nu dai faliment.Au intrat si civili de lvl 2-3 si nu au mai zis nimic. lol! lol! lol!
nu este 99999000 pretul benzine un baiata care are lvl 1 este pe minus 4 mil ce draq va rog sa ii dati bani este CRAZY nu e posibil uitati printu
Anthyc e copil :( 33e7ihv
Vreau sa ii lauti biz lui anthyc ce draq ne lasa faliti breaks sau razZz lauti bizzu
Sus In jos
hater
Level 4
Level 4

masculin Numarul mesajelor : 213
Localizare : Baia Mare
Data inscrierii : 09/08/2008

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 1:07 pm

ar trebui sa ii returneze bani la crazy...asta este nesimtire
Sus In jos
Alcatraz
Level 3
Level 3
Alcatraz

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 1:14 pm

hater a scris:
ar trebui sa ii returneze bani la crazy...asta este nesimtire
i-a dat bani nu era Crazy era dj_iliutza este frate lui Crazy i-a returnat bani

p.s:DAR nu merita Bizu
Sus In jos
Anthyc
Moderator
Moderator
Anthyc

masculin Numarul mesajelor : 334
Varsta : 32
Localizare : Ploiesti
Data inscrierii : 10/08/2008

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 1:26 pm

bah vreti sa va zic eu ceva? Mad Mad Mad

ala a pus la restaurant 99999 da? si cand am dat ad au sarit toti cu whisperu pe mine k e bizzu lui si face ce vrea cu el...la fel am facut si eu, am pus la intrare exact cat are si dodo si eram sigur ca o sa iasa scandal...si stiti ceva? eu in bizz cand am intrat aveam doar 4 milioane .... ATAT si asa lam lasat...sunteti niste ofticosi daca nu va convine ceva sariti de cur in sus si luati imediat foc si faceti scandal pe forum pe unde apucati k ati inebunit forumu asta ati deschis la topicuri aiurea pana la luat dracii...
dc ala are admin si eu nam?
dc ala intra in pd de la lvlk 1?
dc lu ala ia dat admin? nu merita admin...
cutare a primit admin doar pentru ca e prieten cu nush cine
dc is asa de multi copi pe sv?
dc is asa de putini mafioti pe sv?
dc sa faca politia legea? PENTRU CA MAFIA VREA SA FACA EA LEGEA PE SERVAR NORMAAAAAAAAAAAAAAAAL
dc nu mai dati afara din copii de pe sv? sunt prea multi
dc juma de sv is numa copi?
dc ala are casa si eu nam?
dc nu merge ala?
dc ala are bizz si eu nam?
dc ala a dat ad si nu a luat kick?
dc adminu cutare nush ce face ?
dc nu i se ia adminu lu nush cine?
dc e asa de mare wantedu la nush ce?
dc nu se schimba regulamentu dupa cum vor mushcii nostrii de mafioti?
nu ne place regulamentu la poilitie
dc nu il dai pe cutare afara k mia dat nwated nush cat?
dc lai recrutat asa pe ala?
dc nu ii dai test lu ala?
dc dati asa wanted?
trebuie sa se adune wantedul
trebuie sa se schimbe lista de wanted ( la sondajul lui bobby numai deai dracu ati pus slabutz ca vreti acuma sa se schimbe tot , sa nu mai primiti wanted deloc)
dc sa stam atata in jail din cauza lu nush cn?
dc sa stam atata in jail ? nu e bun wantedul
dc adminul cutare nu e corect?
dc ala nu e corect?
dc ala face dm?
dc ala lasa masinile aiurea?
dc nu il dai afara pe ala?
vrem sa il dai afara pe cutare k nu e demn de nush ce
dc nu mi sa dat nush ce?

stiti ce cred eu despre voi mha( astia care va vaitati si nu stiti decat sa va certati...cand posteaza unu nush ce numa deai dreq postati ceva rautacios sa inecpeti cearta) sunteti niste ofticati care cred k totul li se cuvine, care cred k totul se schimba dupa cum vor ei, cautati numai cearta peste tot si va place numa sa va certati in loc sa jucati fromos si sa nu va mai ofticati ca e doar un joc ce mama drq, intram pe sv ca sa ne distram nu sa ne certam si sa ne omoram ca toti dracii si sa facem ca toate alea...si forumul iil folositi doar ca sa va plangeti si va aratati nemultulireea, vreti sa vi se faca pe plac peste tot...daca unu greseste un cuvant pe forum gata altu tre sa faca imediat alt post si sa zica "mai invata romana" sau nush ce doar ca sa se bage in seama si ca sa se certe ... va place sa va certati f mult...

regulamentul nu se schimba dupa cum vreti voi nicaieri, daca nu va convine ceva postati pe forum, dar nu va certati, spunetiva ideile, dar nu sa incercati sa schimbati regulamentu in favoarea voastra,...noi suntem politisti da? si eu am fost in locu vostru si nu imi convenea deloc cand primeam wanted aiurea si nu facusem nimic dar taceam din gura si aia era, e doar un joc...muriti dak intrati in jail? va e frica asa de mult de jail? vreti sa gasiti tot felul de metode cum sa scapati mai repede de wanted si cum sa faceti sa nu va prinda politia...va baricadati toti intro casa sau undeva, ori in restaurant si dupaia puneti intrarea exagerat de mult si incepeti sa trageti in copi asa aiurea si tot noi suntem devina ca va dam wanted prea mare...poi la cati sunteti noi va dam wanted pt fiecare infractiune in parte nu stam sa calculam cat wanted avea ala saracu? si dastea...regulamentul de la politie nu va convine vreti altu...vreti sa nu mai fiti pedepsiti deloc pt ce faceti...incepeti sa faceti scandal pe forum si pe sv.....nimic nu va multumeste...
Sus In jos
https://romaniarpg.0wn0.com
Alcatraz
Level 3
Level 3
Alcatraz

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 1:41 pm

Anthyc a scris:
bah vreti sa va zic eu ceva? Mad Mad Mad

ala a pus la restaurant 99999 da? si cand am dat ad au sarit toti cu whisperu pe mine k e bizzu lui si face ce vrea cu el...la fel am facut si eu, am pus la intrare exact cat are si dodo si eram sigur ca o sa iasa scandal...si stiti ceva? eu in bizz cand am intrat aveam doar 4 milioane .... ATAT si asa lam lasat...sunteti niste ofticosi daca nu va convine ceva sariti de cur in sus si luati imediat foc si faceti scandal pe forum pe unde apucati k ati inebunit forumu asta ati deschis la topicuri aiurea pana la luat dracii...
dc ala are admin si eu nam?
dc ala intra in pd de la lvlk 1?
dc lu ala ia dat admin? nu merita admin...
cutare a primit admin doar pentru ca e prieten cu nush cine
dc is asa de multi copi pe sv?
dc is asa de putini mafioti pe sv?
dc sa faca politia legea? PENTRU CA MAFIA VREA SA FACA EA LEGEA PE SERVAR NORMAAAAAAAAAAAAAAAAL
dc nu mai dati afara din copii de pe sv? sunt prea multi
dc juma de sv is numa copi?
dc ala are casa si eu nam?
dc nu merge ala?
dc ala are bizz si eu nam?
dc ala a dat ad si nu a luat kick?
dc adminu cutare nush ce face ?
dc nu i se ia adminu lu nush cine?
dc e asa de mare wantedu la nush ce?
dc nu se schimba regulamentu dupa cum vor mushcii nostrii de mafioti?
nu ne place regulamentu la poilitie
dc nu il dai pe cutare afara k mia dat nwated nush cat?
dc lai recrutat asa pe ala?
dc nu ii dai test lu ala?
dc dati asa wanted?
trebuie sa se adune wantedul
trebuie sa se schimbe lista de wanted ( la sondajul lui bobby numai deai dracu ati pus slabutz ca vreti acuma sa se schimbe tot , sa nu mai primiti wanted deloc)
dc sa stam atata in jail din cauza lu nush cn?
dc sa stam atata in jail ? nu e bun wantedul
dc adminul cutare nu e corect?
dc ala nu e corect?
dc ala face dm?
dc ala lasa masinile aiurea?
dc nu il dai afara pe ala?
vrem sa il dai afara pe cutare k nu e demn de nush ce
dc nu mi sa dat nush ce?

stiti ce cred eu despre voi mha( astia care va vaitati si nu stiti decat sa va certati...cand posteaza unu nush ce numa deai dreq postati ceva rautacios sa inecpeti cearta) sunteti niste ofticati care cred k totul li se cuvine, care cred k totul se schimba dupa cum vor ei, cautati numai cearta peste tot si va place numa sa va certati in loc sa jucati fromos si sa nu va mai ofticati ca e doar un joc ce mama drq, intram pe sv ca sa ne distram nu sa ne certam si sa ne omoram ca toti dracii si sa facem ca toate alea...si forumul iil folositi doar ca sa va plangeti si va aratati nemultulireea, vreti sa vi se faca pe plac peste tot...daca unu greseste un cuvant pe forum gata altu tre sa faca imediat alt post si sa zica "mai invata romana" sau nush ce doar ca sa se bage in seama si ca sa se certe ... va place sa va certati f mult...

regulamentul nu se schimba dupa cum vreti voi nicaieri, daca nu va convine ceva postati pe forum, dar nu va certati, spunetiva ideile, dar nu sa incercati sa schimbati regulamentu in favoarea voastra,...noi suntem politisti da? si eu am fost in locu vostru si nu imi convenea deloc cand primeam wanted aiurea si nu facusem nimic dar taceam din gura si aia era, e doar un joc...muriti dak intrati in jail? va e frica asa de mult de jail? vreti sa gasiti tot felul de metode cum sa scapati mai repede de wanted si cum sa faceti sa nu va prinda politia...va baricadati toti intro casa sau undeva, ori in restaurant si dupaia puneti intrarea exagerat de mult si incepeti sa trageti in copi asa aiurea si tot noi suntem devina ca va dam wanted prea mare...poi la cati sunteti noi va dam wanted pt fiecare infractiune in parte nu stam sa calculam cat wanted avea ala saracu? si dastea...regulamentul de la politie nu va convine vreti altu...vreti sa nu mai fiti pedepsiti deloc pt ce faceti...incepeti sa faceti scandal pe forum si pe sv.....nimic nu va multumeste...
O MICA DIFERENT LA EL ERA MAXIM 100K SI AL U ERA MINIM 100K GANDESTE CER LUI RAZZZ SAU LUI BREAKS SA ITI I-A BIZU NU IL MERITI
Sus In jos
Dodo
Level 3
Level 3
Dodo

masculin Numarul mesajelor : 122
Varsta : 35
Localizare : Brasov
Data inscrierii : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 1:52 pm

TACI
In primul rand dak pun eu intrarea mare nu are nimeni de suferit.Fara sa intre in Restaurant poate juca oricine.Daca pui u benzina scumpa au toti de suferit.Fara benzina ar fi numa masini goale pe toata strada.
De ce sa nu ne plangem cand regulile nu sunt respectate.Poate vrem si noi un server unde se respecta regulamentul acela nenorocit de la inceput.Ca doar de aia e pus acolo.Am rugat sa ma faca leader sa pot recruta in LCN.Daca nush daca nush ce daca nush ce.Pana vine Razzor cine recruteaza?Cine da prime?Cine face sedinte?Cine Face o regula ceva?Eu fac din banii mei.2-3 zile pana venea Razzor ce se intampla daca eram leader?Dupaia imi luati.......Nu vezi ca pe putini ii doare undeva sa faca ceva pentru server.I-am zis lu breaks k Kagula_bogdan ala joaca pe sharp si are o casa de lvl 3 in SF.I-am dat si wisp.I-am zis si pe mess.Ieri am fost pacolo si tot era.Normal ca toti ne revoltam.Aici nu exista reguli.Fiecare face cum il doare capu.Ne dati "teroristi" k stam 3 si campam.Voi veniti toti copii sa omorati 2 mafioti.Nu va ganditi ca la fiecare "greseala" care o facem noi, exista o adversa la voi?Credeti ca asa de nebuni facem?Ne-am fi aliat YKZ cu LCN si Hitmani contra copi daca nu era nevoie?Credeti ca numa asa pentru DM?Ia uitativa la primele mele posturi.Eu nu sunt pro DM.Nu fac DM pentru k asa mi-a venit mie.Dar copii te opresc pentru orice.Ai calcat banda continua, 10k amenda.Ai parcat neregulamentar pe o strada unde nu circula nimeni 10k amenda.Conduci camionul de produse sa faci un ban, te prinde dalde S1lver sau cum il chema pff nu ai voie nush cat amenda.Ai materiale, amenda/jail.Orice faci aici iei amenda, intri in jail.Merg 2 din toate joburile.Avocat nu putem pentru k nu se da accept.Poate daca ati sti si voi cum se face v-ar trece ideea asta.Avocatul actioneaza doar cand e cineva ARESTAT.Nu daca e omorat si intra in jail.Capish? Doar daca zic eu : ma predau si ma duci si imi dai /arrest atunci imi apare daca vreau avocat.Asa ca e degeaba si tam-tamul cu avocatii ii scot pe toti din jail.Gresit.Avocatii scot doar pe cei care sunt arestati.Avem admini care nu stiu regulile si care nu stiu sa joace.Oare de ce am fi toti playerii revoltati?Poate altii am jucat mult si prin alte parti.Si poate avem habar de jucat si de cate ceva.Si altii aici invata sa joace si sunt deasupra noastra? Nu cred.Mda..

CITITI TOT SI GANDITIVA INAINTE SA SARITI CU COMENTARII, CA POATE AM SI EU DREPTATE CU CE AM ZIS
Sus In jos
breaks
Administrator
Administrator

masculin Numarul mesajelor : 245
Varsta : 30
Localizare : Iasi
Data inscrierii : 08/08/2008

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 7:20 pm

voi lua toate bizurile la control zilnic. cine nu indeplineste taxa de intrare rezonabila va pierde bizzul
Sus In jos
http://www.breaks.myforum.ro
Div
Level 3
Level 3

masculin Numarul mesajelor : 182
Localizare : Baia Mare, Hotwon City
Data inscrierii : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 7:28 pm

breaks a scris:
voi lua toate bizurile la control zilnic. cine nu indeplineste taxa de intrare rezonabila va pierde bizzul

eu am 0$, trebe sa o maresc? Laughing
Sus In jos
Alcatraz
Level 3
Level 3
Alcatraz

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 7:34 pm

breaks a scris:
acum la pus 0$ dar ar trb sa il ei
Sus In jos
lexutzu
Level 3
Level 3
lexutzu

masculin Numarul mesajelor : 158
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Data inscrierii : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 7:36 pm

si cam cat sa fie ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Anthyc e copil :(   Anthyc e copil :( Icon_minitime

Sus In jos

Anthyc e copil :(
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Anthyc - NG