| ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| Subiect: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 1:55 pm | |
| SergiuH a luat admin pentru ca 1. e activ pe forum 2. Nu da ad aiurea ca alti si in totdeauna ma ajutat 3. Facea in totdeauna eventuri din bani lui si cand lam intrebat ca trebe sa ii dau a zis ca nu vrea nimic. 4. El a facut rost de scriptul de bancomate 5. + o gramada de scripturi care contine acum serverul pe care voi in floodati si va bateti joc de munca lui: Razzor , Breaks si bobby! 6. a inceput cu 1 saprtamana dupa toti ceillati si are deva lvl 8! ( care demonstreaza ca e activ) 7. Sta noaptea. 8. nu a avut nici o data de comentat cand unu din admini ia zis ceva! 9 mai sunt numa nu imi aduc aminte.!
Razzor are admin pentru ca:
1. Repara scripturile ( un lucru foarte important! ) 2. repara bugurile ( un lucru foarte important! )
breaks a primit admin pentru ca:
1 el tine serverul
Anthyc a primit admin pentru ca:
1. E cel mai activ pe forum 2. nu a avut nici o data de comentat 3. canbd am zis ceva a facut fara sa ceara bani sau alte chesti 4. cand a fost flodat serverul si ati pierdut din respect a fost printre putini jucatori care nu au comentat
Bobby a primit admin pentru ca: 1. am facut forumul 2 curat pe forum 3. restu ziceti voi
Unkzor a fost alaturi de mn si el nea ajutat la forum si multe altele
Skizzo a primit admin pentru ceva scripturi importante
ZICETI VOI CE ATI FACUT PT SERVER????????????????????????????? | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 1:58 pm | |
| hmm, eventuri, am gasit un script, da nici macar nu l-ati incercat (e cel anti-flood), si as fii vrut sa fac cv, da nu mai are rost. PS : vezi ca si newandrey are admin. Aaaa da, eu nu sunt activ deloc pe forum, in fine > <. 12 playeri si 6 admini, nice. | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 1:59 pm | |
| am uitat sa adaug!
ruN e zipper dupa ce a abuzat de admin si a bagat coduri a stricat serverul la inceput! merita admin? si voi nu ati facut plangere pentru asta:))
acuma imi da ban si zice ca asa a zis breaks? si el e idle de 4 ore si mia zis sa am grija de server cand vine? run nici pe forum nu e actvi si nati zis nimic
se pare ca eu is p./.... pe sv asta:( asta e mai fratilor
sa na asteptati sa va arat respect!
pe toti vam respectat nam avut treaba cu nimeni da se pare ca voua nu va pasa! | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 2:00 pm | |
| - Div a scris:
- hmm, eventuri, am gasit un script, da nici macar nu l-ati incercat (e cel anti-flood), si as fii vrut sa fac cv, da nu mai are rost.
PS : vezi ca si newandrey are admin.
Aaaa da, eu nu sunt activ deloc pe forum, in fine ><. 12 playeri si 6 admini, nice. new andrey nush de unde are admin tu manutule chear nu meriti admin dupa ce dai accept? lol eu speram sa nu incalci regulamentul de la tn nu ma asteptam | |
|
| |
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 2:02 pm | |
| bobby cauta cu search, nush daca nu cumva a fost sters, si ai sa gasesti un topic despre run=zipper=abuz de admin Gata nu ma mai bag | |
|
| |
newAndrey Level 2
Numarul mesajelor : 78 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 2:03 pm | |
| Si mie mia dat ban cu reason : asa a zis breaks Adminul lam primit din greseala lui breaks cred... EDIT:run este zipper lam intrebat de unde are lvl ala si a zis ca sia transferat lvl de pe zipper pe run...
Ultima editare efectuata de catre newAndrey in Vin Sept 05, 2008 2:04 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 2:03 pm | |
| mdah, am dat la pop_ovidiu, daniel_dorobantu, la astia 2 pentru ca imi sunt cei mai buni prieteni, si ne cunoastem de multi ani, la asasinu ala, poi frate, sti ce facea? pf, din sec in sec imi dedea wisp cu, imi dai accept, poi muream in cet frate, vroiam sa dau /togwispers, dar a trebuit sa vb cu ink cnv pe privat ma enervat mult, si de aia i-am dat la el, dar numai odata ! sa se scoata pe el. si nu m-am referit ca as vrea admin, da ti-am zis doar.. | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 2:06 pm | |
| nimeni nu merita admin doar prieteni lui bobby. | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 3:21 pm | |
| vom scoate banurile date de run pe ziua de azi nu iti face griji de data asta run va fi pedepsit | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 4:48 pm | |
| Dap, SergiuH sta cu noptile pe srv, afk. Hmm, adminul are voie sa isi mai faca inca 1 cont? adica cand si-a mai facut el inca un cont, nu avea admin. El a facut asta intentionat, doar sa ma bata la cap :-j | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 7:18 pm | |
| bobby admin 2 pt ca nu m-a intrebat daca are voie sa dea admine | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vin Sept 05, 2008 7:37 pm | |
| ce inseamna "admin 2" ?
si o mica intrebare ... newandrey pt ce are admin pana la urma ? am inteles sergiuh sta afk da sta pe sv na da newandrey ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| ADIMINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|