| Raporteaza un angajat FBI aici | |
|
+6Alcatraz sk1zzo Div Anthyc newAndrey Bobby 10 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 3:34 pm | |
| - Anthyc a scris:
- nu il dau afara nah
citeste regulile inainte sa postezi...fbi nu da amenzi sa stii si u si a procedat corect...iti ia drogurile si iti da wanted ... Wanted 1 se da pentru atacarea unui civil Wanted 2 se da pentru deranjarea linistii publice Wanted 3 se da pentru furt de masini si atacarea unuia sau mai multor politisti, jailfight Wanted 4 se da pentru dare de mita si omorarea unui civil Wanted 5 se da pentru contracte Wanted 6 se da pentru folosirea armurii si uciderea unui politist Wanted 10 se da pentru omor in masa, acte de terorism, drive-by (si drive by-kill) unde zice mah trb sa nu dea wanted dar u ce zici ii zi partea | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 3:40 pm | |
| am zis sa citesti regulamentul nu aia...la wanted list am uitat sa pun de drugs...si nu am niciun motiv sa ii tin parte | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 6:47 pm | |
| Nick in Joc:HateR Nick Agentului FBI pe care il Raportezi:Manutu_Marian Martori:nu,a dat pm Descriere:vocabular Dovezi: | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 6:52 pm | |
| Da, dc? se vede in poza asta ratonule, nu e prima oara cand faci db. Da sa vezi numa cand iti aflu adresa din baia mare. | |
|
| |
hater Level 4
Numarul mesajelor : 213 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Puncte : 0 Data inscrierii : 09/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 6:53 pm | |
| ce se vede in poza?ca iai dat frisk la dodo...
ce o sa fie cand imi afli adresa?
Ultima editare efectuata de catre hater in Mar Sept 02, 2008 6:55 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 6:55 pm | |
| se vede cum mai omorat, da mno tu le sti pe toate
V-am zis din masina de politie sa stati la control, dodo sa urcat rpd in masina, noroc ca am apucat sa ii iau drogurile, si stiu ca si tu ai avut, dar nam apucat sa te controlez | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 7:04 pm | |
| pt vocabular nu reclami aici ci la plangeri | |
|
| |
hater Level 4
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 7:06 pm | |
| si tu ar trebui sa il sanctionezi | |
|
| |
newAndrey Level 2
Numarul mesajelor : 78 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mar Sept 02, 2008 9:33 pm | |
| In postul facut pe mn nam rank 2 sa dau take... si ce puteam sai fac apoi a inceput sa fuga si sa ascuns intr-un magazin si lam prins | |
|
| |
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 1:22 pm | |
| Nick in joc: Dodo Nick-ul pers care raportezi: newandrey Martori: Hater Cata Virus Dovada: nu am facut k nu aveam de gand sa il reclam Scurta bla bla bla: Eram cu Hater Virus si Cata si mergeam sa il omoram.Am pus masina in fata masinii lui si Virus si newandrey au facut Drive-by.Pana aici totul in regula.Fuge la Armory.Mergem dupa el, oprim la restaurant si ne dam jos.El vine cu motoru si cu mp5 si fara nici o treaba trage in prostie in noi.Ma pun in mijlocu strazii cu arma si trageam cand el venea cu Motoru.In fine dupa ce imi scade viata prin Drive-by imi da wanted 5 pentru cop atac, care se pedepseste cu wanted 3 dupa cate stiu, si vin cu motot si kill. faini agenti FBI aveti care nu respecta nici wantedul si nici regula fara Drive-by.Vorbiti cu martorii k pot sa confirme ca newandrey e un mare nob | |
|
| |
Anthyc Moderator
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 1:32 pm | |
| nai ss nu am ce sa iti fac | |
|
| |
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 1:56 pm | |
| deci de acum tre sa stau geana pe cine face ceva sa ii fac repede SS. Am 3 martori...plus k am dat /report si au dat si ei /ad
In fine...de acum stau cu degetu pe F8 si numa dupa newandrey sunt sa vad ce face | |
|
| |
Silviu_Virus Level 0
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 37 Localizare : Pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 31/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 1:57 pm | |
| Nick in Joc:Virus Nick Agentului FBI pe care il Raportezi:NewAndrei Martori:Hater Descriere:Prima data:Am omorat un politist el mia dat wanted si eu m-am sinucis ca sa nu ma bage la jail si dupa 2 min NewAndrei mI-a dat wanted cu motivu scade wantedu Dovezi: www.ImageShack.us" /> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! A doua oara:Am omorat 2 oameni care aveau contract si aveam wanted 2 mi-a explodat masina si am murit si mi-a zis pe wisiper ca imi dat iar wanted motiv sinucidere si i-am zis lui Hater si el ia zis ca nu e asta un motiv sa-mi dea wanted Dovezi: www.ImageShack.us" /> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Ultima editare efectuata de catre Silviu_Virus in Mier Sept 03, 2008 2:22 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 2:19 pm | |
| ei bn, astia care se sinucid pentru a nu mai avea wanted, ar merita wanted lvl 10. | |
|
| |
Anthyc Moderator
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 2:21 pm | |
| newAndrey avertisment, dar pe viitor nu va mai fi asa de usor...va sinucideti si gata, scapati de jail | |
|
| |
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:00 pm | |
| Nick in Joc:Alcateaz Nick Agentului FBI pe care il Raportezi:Manuta_Marian Martori:toti de erau al eventu lui breaks Descriere:Eram al event linsiti si am trezesc cu wanted lvl 6:| sa imi pice faza k nu am facut nimic il intrab udne am facut copkill si zice "pa" si dupa 2 min trage cienva in noi si surpriza am de stat 3600 plus 24k degeaba chair vreau demisoa nu e posibil sa imid ea aiurea pun pariu k nu o sa ii faceti nimic.Acum chair nu am facut nimic si el imi zice k l-am omroat la event 1.nu era la event sa il omor 2.toti de erau al event sa zice dak l-am omorat sau nu chair si breaks era Dovezi: | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:04 pm | |
| Eram in elicopterul de la PD linistit si stateam deasupra eventului sa ma uit, si tu tragi dintrodata cu nush ce arma, sk1zzo nu o tras, ca nu avea motiv, iar ruN (care mai avea arma) avea doar un deagle, cu ala nu putea face atata dmg. | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:16 pm | |
| - Div a scris:
- Eram in elicopterul de la PD linistit si stateam deasupra eventului sa ma uit, si tu tragi dintrodata cu nush ce arma, sk1zzo nu o tras, ca nu avea motiv, iar ruN (care mai avea arma) avea doar un deagle, cu ala nu putea face atata dmg.
omg u chair ai prob cu capu sau cu vederea dak te uiti la printu vedeai k am doar deagle dar ce sa vezi u deci acuzati nefondate daor pe anthyc sa dea o decizie p.s:Cred k o stiu dar sper sa fiu ...dak da o sa fiu dezamagit pt k o sa mergem dupa sloganul Dak il dau afara pe cine bag. | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:18 pm | |
| - Alcatraz a scris:
- Div a scris:
- Eram in elicopterul de la PD linistit si stateam deasupra eventului sa ma uit, si tu tragi dintrodata cu nush ce arma, sk1zzo nu o tras, ca nu avea motiv, iar ruN (care mai avea arma) avea doar un deagle, cu ala nu putea face atata dmg.
omg u chair ai prob cu capu sau cu vederea dak te uiti la printu vedeai k am doar deagle dar ce sa vezi u deci acuzati nefondate daor pe anthyc sa dea o decizie
p.s:Cred k o stiu dar sper sa fiu ...dak da o sa fiu dezamagit pt k o sa mergem dupa sloganul Dak il dau afara pe cine bag. Vezi ca te bate limba romana, si ma, m4 il arata cand intri in masina? o.O | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:21 pm | |
| - Div a scris:
- Alcatraz a scris:
- Div a scris:
omg u chair ai prob cu capu sau cu vederea dak te uiti la printu vedeai k am doar deagle dar ce sa vezi u deci acuzati nefondate daor pe anthyc sa dea o decizie
p.s:Cred k o stiu dar sper sa fiu ...dak da o sa fiu dezamagit pt k o sa mergem dupa sloganul Dak il dau afara pe cine bag. Vezi ca te bate limba romana, si ma, m4 il arata cand intri in masina? o.O rog pe skizo si pe breaks sa psoteze si run ei erau acolo | |
|
| |
dacul_21 Level 0
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 31 Localizare : Italia Puncte : 0 Data inscrierii : 17/08/2008
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:22 pm | |
| is martor alcatraz a tras in manutu care era in elicopter...si alcatraz la omorat | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:24 pm | |
| - dacul_21 a scris:
- is martor alcatraz a tras in manutu care era in elicopter...cum sa traga din elicopter
in primu rand ce te bagi u care ce ti-a zis manuta k iti da 100k si oricum astp rasp lui breaks run si skizo | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:25 pm | |
| - Alcatraz a scris:
- dacul_21 a scris:
- is martor alcatraz a tras in manutu care era in elicopter...cum sa traga din elicopter
in primu rand ce te bagi u care ce ti-a zis manuta k iti da 100k si oricum astp rasp lui breaks run si skizo manutu* np, dak nu sti scrie zi marian. cand am zis ca ii dau 100k? | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Mier Sept 03, 2008 11:27 pm | |
| - Div a scris:
- Alcatraz a scris:
- dacul_21 a scris:
in primu rand ce te bagi u care ce ti-a zis manuta k iti da 100k si oricum astp rasp lui breaks run si skizo manutu* np, dak nu sti scrie zi marian. cand am zis ca ii dau 100k? ma lasi mah ce vrei sa arati aici ai gresit ai gresit si cu asta basta! | |
|
| |
Dodo Level 3
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici Joi Sept 04, 2008 4:31 pm | |
| Wanted 3 se da pentru furt de masini si atacarea unuia sau mai multor politisti, jailfight Citat de Anthyc Nick: Dodo Reclam pe: Newandrey Martori: Nu avea cine sa vada ce wanted mi-a dat dar au vazut k refuza sa iasa din bizzul meu dupa ce i-am zis de nenumarate ori. Dovezi:http://img5.uploadhouse.com/fileuploads/2557/255771537eb763ed69b133723ac4365d43116d4.png Wanted 5 pentru cop atac :) AM mai postat o data pentru ca a dat wanted 5 pentru copatac si a facut driveby pe mine dar nu aveam SS Acum am revenit si cu un print sper sa nu se tina parti si sa fie exclus. Multumesc :) OffTopic: Oricum nu stie sa traga EDIT: http://img5.uploadhouse.com/fileuploads/2557/255771537eb763ed69b133723ac4365d43116d4.pngLinku de sus nu merge asta de jos merge :> | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Raporteaza un angajat FBI aici | |
| |
|
| |
| Raporteaza un angajat FBI aici | |
|