| killin aiurea fara reason, kick cand face event omg | |
|
+4breaks grove volcom Nymphadore 8 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mar Sept 02, 2008 3:16 pm | |
| deci care mai posteaza in afara de breaks sau razzor sterg | |
|
| |
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mar Sept 02, 2008 9:04 pm | |
| mdea.... plangeri la gramada:)) mai e greu sa va intelegeti? eu de ce nu am nici un dusman? sau cel putin eu nu stiu sa am... e un joc mai oameni bun... si plus ca unKz0r avea dreptate... crezi ca daca esti mafie esti mai smecher? plus ca daca voi faceti vreo infractiune, nu e corect sa faceti si puscarie? si din cate stiu eu , pentru complice se da wanted... nush exact ce lvl probabil ca lideri nu au notat inca... dar merita cel putin lvl 6...( parerea mea ) | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mar Sept 02, 2008 9:14 pm | |
| VREAU SI EU LINSITE PE SRV. FARA IMPUSCATURI | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mar Sept 02, 2008 9:15 pm | |
| asta nu cred ca se poate... e totusi RP adica exista mafii.. politie... | |
|
| |
breaks Administrator
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 30 Localizare : Iasi Puncte : 0 Data inscrierii : 08/08/2008
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mar Sept 02, 2008 10:29 pm | |
| nu vreau sa citesc totul. e chiar inutil. srry de offtopic. intelegetiva si voi | |
|
| |
grove Level 2
Numarul mesajelor : 92 Varsta : 31 Localizare : satu mare Puncte : 0 Data inscrierii : 22/08/2008
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mar Sept 02, 2008 11:28 pm | |
| - Bobby a scris:
- mdea....
plangeri la gramada:)) mai e greu sa va intelegeti? eu de ce nu am nici un dusman? sau cel putin eu nu stiu sa am... e un joc mai oameni bun... si plus ca unKz0r avea dreptate... crezi ca daca esti mafie esti mai smecher? plus ca daca voi faceti vreo infractiune, nu e corect sa faceti si puscarie? si din cate stiu eu , pentru complice se da wanted... nush exact ce lvl probabil ca lideri nu au notat inca... dar merita cel putin lvl 6...( parerea mea ) mane eu nu ziceam nimica k suntem mai smecher eu ziceam k a zis k`mi da jail 30 min dak nu ma predau.....in fine pe viitor ar trebui sa ne intelegem mai bine:) | |
|
| |
Bobby Administrator
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mier Sept 03, 2008 7:23 am | |
| mai esti un criminal... trebe sa fi pedepsit daca nu te predai? cere ajutorul unu admin... daca nu este NG on cum sa te prinda mai omule? e asa greu de inteles? PD si FBI nu au antrenamente cu hydra e greu de condus... | |
|
| |
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg Mier Sept 03, 2008 8:26 am | |
| closed | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: killin aiurea fara reason, kick cand face event omg | |
| |
|
| |
| killin aiurea fara reason, kick cand face event omg | |
|