| Wanted List si Un Mic Instructaj. | |
|
+6dacul_21 Div hater SergiuH Alcatraz Bobby 10 participan?i |
|
Cum vi se pare? | 1. Foarte Bun! | | 42% | [ 5 ] | 2. Bun | | 17% | [ 2 ] | 3. Acceptabil | | 17% | [ 2 ] | 4. Slabutz | | 17% | [ 2 ] | 5. Foarte Neorganizat | | 7% | [ 1 ] |
| Total voturi : 12 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Anthyc Moderator
Numarul mesajelor : 334 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti Puncte : 0 Data inscrierii : 10/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:03 pm | |
| pentru trafic de arme si droguri nu prea e normal sa se dea amenda ci wanted...la fel si cu posesia de arme fara licenta...in realitate unu care face trafic de droguri nu ia amenda, face inchisoare.... | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:05 pm | |
| - Anthyc a scris:
- pentru trafic de arme si droguri nu prea e normal sa se dea amenda ci wanted...la fel si cu posesia de arme fara licenta...in realitate unu care face trafic de droguri nu ia amenda, face inchisoare....
da.. si chestia cu nu te opresti la politie, asa e si in real life, daca nu te opresti cand zice, nu cred ca nu te urmareste si apoi nu te duce la sectie. | |
|
| |
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:05 pm | |
| cand vom avea seful politiei va face tot regulamentul si tot...
PS: eu zic ca Anthyc e cel mai capabil! Inca ceva: Seful politiei va alege un Asistent. | |
|
| |
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:09 pm | |
| - Anthyc a scris:
- pentru trafic de arme si droguri nu prea e normal sa se dea amenda ci wanted...la fel si cu posesia de arme fara licenta...in realitate unu care face trafic de droguri nu ia amenda, face inchisoare....
da frate de in realitate nu se da 1000 de wanteduri totusi is a game ps.:Ce cauta fbi si ng sa dea frisk sa fim seriosi yo nu am vazut asa ceva frisk da dar pd Ng sa zicem k sunt armata nu ai sa vezi k da frisk arma si fbi is agenti secreti..mascati knd ai vazut u sa dea frisk | |
|
| |
Bobby Administrator
Numarul mesajelor : 194 Varsta : 33 Puncte : 17 Data inscrierii : 06/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:11 pm | |
| - Alcatraz a scris:
- Anthyc a scris:
da frate de in realitate nu se da 1000 de wanteduri totusi is a game
ps.:Ce cauta fbi si ng sa dea frisk sa fim seriosi yo nu am vazut asa ceva frisk da dar pd Ng sa zicem k sunt armata nu ai sa vezi k da frisk arma si fbi is agenti secreti..mascati knd ai vazut u sa dea frisk nu au voe frisk doar daca stiu sigur ca ai materiale sau groguri doar lideri au voie! sau rank 6 | |
|
| |
Alcatraz Level 3
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 31 Localizare : pitesti Puncte : 0 Data inscrierii : 30/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:14 pm | |
| - Bobby a scris:
- Alcatraz a scris:
- Anthyc a scris:
da frate de in realitate nu se da 1000 de wanteduri totusi is a game
ps.:Ce cauta fbi si ng sa dea frisk sa fim seriosi yo nu am vazut asa ceva frisk da dar pd Ng sa zicem k sunt armata nu ai sa vezi k da frisk arma si fbi is agenti secreti..mascati knd ai vazut u sa dea frisk nu au voe frisk doar daca stiu sigur ca ai materiale sau groguri doar lideri au voie! sau rank 6 mi-e toti ng si fbi mi-au dat frisk si nu ave peste rank 3 Ex:acum cateva min eram afk in game k eram pe forum knd intru ma trezesc cu lvl 3 pt droguri erau 1 fbi si 1 ng faza tare fbi imi da lvl 2 p droguri si dupaia ng imi mareste wnated pot droguri deci lvl 3 park nua veau voie frisk in fine | |
|
| |
Div Level 3
Numarul mesajelor : 182 Varsta : 31 Localizare : Baia Mare, Hotwon City Puncte : 0 Data inscrierii : 13/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:14 pm | |
| Mdah, eu zic de pe acuma, sa inchiei voturile, si sa il pui pe anthyc sef la politie. Si mie se pare absurd, avem voie sa dam /frisk, dar nu in prostie (adk la fiecare player..). Eu mai mult ii controlez pe mafioti, care deobicei au materiale/droguri. | |
|
| |
Alcatraz Level 3
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:16 pm | |
| - Div a scris:
- Mdah, eu zic de pe acuma, sa inchiei voturile, si sa il pui pe anthyc sef la politie. Si mie se pare absurd, avem voie sa dam /frisk, dar nu in prostie (adk la fiecare player..). Eu mai mult ii controlez pe mafioti, care deobicei au materiale/droguri.
da dak anthyc se duce sef la politie o sa puna lvl 10 pt droguri ps.:ce materiale u cerd k esti nebun nusti k nu puteam sa avem job | |
|
| |
Div Level 3
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:17 pm | |
| - Alcatraz a scris:
- Div a scris:
- Mdah, eu zic de pe acuma, sa inchiei voturile, si sa il pui pe anthyc sef la politie. Si mie se pare absurd, avem voie sa dam /frisk, dar nu in prostie (adk la fiecare player..). Eu mai mult ii controlez pe mafioti, care deobicei au materiale/droguri.
da dak anthyc se duce sef la politie o sa puna lvl 10 pt droguri ps.:ce materiale u cerd k esti nebun nusti k nu puteam sa avem job Dc gasesc mai mereu la cei din ykz materiale ? si droguri.. | |
|
| |
lexutzu Level 3
Numarul mesajelor : 158 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Puncte : 0 Data inscrierii : 29/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:23 pm | |
| - Alcatraz a scris:
- nu mi se pare corect sa dai wnated pt drugs si materiale mai bn o amenda de 10k si dak nu o plateste sa ii se dea
asta asa este...ii dai si amenda si wanted e aiurea ori amenda ori wanted dar pt asta nu ar trebui jail ar trebui doar 10k max | |
|
| |
Dodo Level 3
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 35 Localizare : Brasov Puncte : 0 Data inscrierii : 23/08/2008
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. Joi Sept 04, 2008 6:35 pm | |
| Parerea mea e urmatoarea: Wantedurile sunt f bune asa cum sunt, da pentru materialele care le avem la noi nu ar trebui sa luam jail.Playerii de lvl mic nu vor putea sa faca bani cu joburile "arms dealer" si "drogs dealer" Sa ne dati amenda mare pentru posesie de droguri si nu pentru ca avem materiale la noi.E job destul de folosit la cei de lvl mic.Sa ii lasam sa faca si ei ceva bani.Sa ne dati amenda pentru posesie de droguri, sau arme fara licenta. Plus daca se poate face ceva sa nu mai sara de la wanted 6 la 10? din script ceva... sa fie fiecare wanted.. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Pentru fiecare infractiune sa luam exact cat trebuie.Nu mai mult sau mai putin, si sa se faca ceva sa ne scada mai greu wantedul sa nu se mai supere nici politistii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Wanted List si Un Mic Instructaj. | |
| |
|
| |
| Wanted List si Un Mic Instructaj. | |
|